Uygulamada
Ayarlar’ı aç ve “Verilerimi sil” seçeneğine dokun. Onayladığında oyuncu kaydın, turların ve oturumların silinir. Yaptığın boss’lar gizlenir.
Aynı adım tarayıcıda yensene.com/play adresinde de çalışır.
Uygulama olmadan
Herhangi bir e-posta adresinden support@yensene.com adresine yaz. Konu satırına “Hesap silme / Delete account” yaz.
Uygulamada görünen takma adını ekle. Varsa yaptığın bir boss’un linkini de ekle. Verilerini 30 gün içinde siler ve sana yanıt veririz.
Silinenler
Takma adın, turların ve oturumların silinir. Yaptığın boss’ların linkleri kapanır.
Kalanlar
Kişisel hiçbir şey kalmaz. Toplam oynanma sayısı gibi anonim toplamlar kalabilir.